Selma Lagerlöf-Erf, Dordrecht Terug naar overzichtDe gemeente Dordrecht is gestart met het grootschalig onderhoud van diverse woonstraten en woonerven in Dordrecht. Hierbij wordt nagestreefd om de leefbaarheid en de verkeersveiligheid van de wijken te vergoten. Problemen zoals zetting van de ondergrond zorgen er voor dat de kwaliteit van de buitenruimte sterk is afgenomen.

Krinkels B.V. heeft SmitsRinsma gevraagd om bij diverse projecten ondersteuning te bieden. Hierbij wordt door SmitsRinsma het uitvoeringsontwerp opgesteld en vinden er tijdens de aanlegwerkzaamheden tussentijdse kwaliteitscontroles plaats om de kwaliteit van het werk voor de bewoners en de gemeente te waarborgen. Hiermee zorgt Krinkels ervoor dat er voor de oplevering al een kwaliteitstoets heeft plaatsgevonden.

Op basis van het ontwerp van de gemeente is het uitvoeringsontwerp opgesteld, volledig in de NLCS tekenstijl (Nederlands CAD Standaard). De herinrichting van het Selma Lagerlöf-Erf is het eerste uitvoeringsproject en zal in november 2016 worden opgeleverd.

Thema:
Opdrachtgever:

Krinkels b.v.

Uitvoering:

Krinkels b.v.

Onderdelen:
Periode:2016
Delen:
Top