Bedrijvenvoetbal en een actief SmitsRinsma


Dit voorjaar heeft SmitsRinsma met een fantastisch sterrenteam meegedaan aan het bedrijvenvoetbaltoernooi van Victoriaboys in Apeldoorn. Een ontzettend leuke periode waarin iedereen een balletje mocht trappen in de weide. Perfecte teambuilding en een totstandkoming van fanatiekelingen.

De eerste twee speelavonden moesten we nog even aanvoelen hoe die bal nu in dat mooie net, aan de goede kant van het veld, eindigt. Maar de 3e avond van het toernooi werd zo goed gespeeld dat de eerste wedstrijd meteen gewonnen werd.

Ondanks de hoeveelheid tegendoelpunten was het moraal zo hoog dat gedurende het toernooi het voetbalteam maar bleef groeien. Ons in totaal 15-koppige team, bestaande uit collega’s, partners, (oud) stagiairs en toekomstige werknemers heeft zich met bloed en zweet en tranen, 100% ingezet. Op enkele blaren, blauwe plekken en verzwikte enkels na zijn we er ook nog eens blessurevrij uitgekomen. Wel gezegd een topprestatie voor deze adviseurs!

Langs de lijn werden we veelal enthousiast aangemoedigd door collega’s, partners en andere teams omdat ons plezier zo zichtbaar was (waarvoor dank!). Ondanks het hoge voetbalniveau van de andere teams zijn we niet als laatste geëindigd! Helaas geen poedelprijs, maar wel veel enthousiasme en motivatie om volgend jaar te proberen hoger te eindigen.

De foto’s zijn een goede weergave van het ontzettende plezier en fanatisme dat we hebben gehad. Met dank aan de spelers, onze trouwe fans, Voetbalclub Victoriaboys, Teamshirts en onze opdrachtgever FCZutphen voor het ter beschikking stellen van een trainingsveld.